MASO UZENINY POLIČKA

Jsme ryze česká akciová společnost, která zaujímá významné a stabilní místo na trhu s hovězím masem, uzeninami a vepřovým masem.

Jako profesionálové se spoléháme na naše řemeslo a tradice. S úctou a citem přistupujeme nejen k masu, ale i k přírodě. Maso uzeniny Polička působí v krásném přírodním prostředí Českomoravské vrchoviny, kde je mnoho chráněných krajinných oblastí. Z pastvin v malebném českém kraji odebíráme i skot pro naši produkci, abychom tak mohli zákazníkovi nabídnout české výrobky vysoké kvality.

Zajišťujeme kompletní výrobní program od porážky jatečních zvířat, výrobu až po skin balení a závoz dodávky, čímž je zajištěn nepřetržitý chladící řetězec až k zákazníkovi. Denně nakupujeme jateční zvířata od ověřených českých zemědělců a farem, se kterými se důvěrně známe a dlouhodobě s nimi spolupracujeme. Ctíme přirozený přírodní cyklus, dodržujeme pravidla animal welfare a práci provádíme kvalifikovaně a s citem. Surovinou neplýtváme a využijeme každý její díl.

Výsekové maso expedujeme v různých úpravách dle požadavků zákazníků a jsme schopní realizovat také specifické požadavky na úpravu masa i uzeniny a jejich balení. V našem širokém portfoliu masných výrobků naleznete jak tradiční výrobky tak i mnohé speciality. Mezi naše prémiové výrobky patří české vyzrálé hovězí maso, které upravujeme dle zákaznické specifikace včetně darfresh balení.

Nabízíme oba způsoby zrání – suchý a mokrý – a našim zákazníkům můžeme nabídnout vyzrálé hovězí maso na populární steaky Rib Eye, Sirloin, Rump, T-bone, Tomahawk a Flank i další speciality, jako je hovězí Tatarák, Carpaccio nebo Hovězí pršut. Naše top výrobky získaly několik ocenění např. Český výrobek, Nejlepší inovativní potravinářský výrobek, Česká chuťovka, Klasa a řadu ocenění regionálních.

Pro kvalitní maso na steak nemusíte daleko

Kvalitu masa ovlivňuje také jeho opracování. A to stejnou měrou jako stav a zdraví zvířete.

Naši řezníci skvěle zvládají celý proces, od porážky, zrání až po balení. Díky tomu již několik let produkujeme ze skotu z českých farem špičkové vyzrálé maso na steaky, za které jsme získali několik ocenění.

Dodáváme ho do supermarketů i do prestižních restaurací.

Kde ho koupím

...za rozumnou cenu.

Splňujeme vysoké požadavky v oblasti hygieny, logistiky i výrobních technologií. Důkazem je řada firemních certifikátů s platností i na mezinárodní úrovni, mimo jiné např. mezinárodně platný certifikát IFS logistic potravinářského závodu schváleného a registrovaného pro obchodování v rámci Evropské unie. Pod záštitou Ministerstva životního prostředí nám byl také udělen certifikát společnosti EKO-KOM, a.s.

Díky našemu přístupu a kvalitě výrobků se můžeme zařadit mezi největší dodavatele hovězího masa v České republice. Mezi naše zákazníky patří LIDL, KAUFLAND, AHOLD, PENNY, BILLA, MAKRO, COOP a řada dalších mezinárodních řetězců. Zásobujeme více než 2000 maloobchodních prodejen, řeznictví, restaurací, jídelen i retailových společností z celé České republiky i Evropy. V současné době jsme jediným dodavatelem hovězího masa společnosti McDonald’s v rámci ČR a získali jsme i certifikát dodavatele hovězího a vepřového masa společnosti McDonald’s.

Kontakty

Zelená linka
+420 800 101 031

Recepce
+420 461 752 111

Obchodní oddělení
+420 461 752 216
+420 461 752 316

MASO UZENINY POLIČKA a.s.
č.p. 300, 572 01 Kamenec u Poličky
IČ: 25945491
DIČ: CZ25945491
Zápis v OR: U krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B, vložka 2151

Nabízíme maso na populární steaky i pro fajnšmekry

  • T-Bone steak

    Roštěnec a svíčková s kostí

    Velká porce výrazné chuti ve skvělé kombinaci nízkého roštěnce a svíčkové.

    Více
  • Rib Eye steak

    Vysoký roštěnec bez kosti

    Vychutnejte si intenzivní chuť jednoho z nejšťavnatějších steaků z vysokého roštěnce.

    Více
  • Rump steak

    Květová špička

    Steak je z jemné svaloviny s velmi jemným mramorováním, a proto je ideální volbou pro grilování.

    Více
  • Hanger steak

    Veverka

    Steak z úponu bránice se specifickou aromatickou chutí. Je to výtečný kus masa oceňovaný všemi gurmány.

    Více

Jaké maso vybrat na steak?

Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.

Zobrazit tipy

Kvalitní maso na steaky
nepotřebuje dochucovadla

Steaky z našeho vyzrálého masa chutnají skvěle samy o sobě. Nepotřebují víc než sůl a pepř.

Snadná příprava