Postup
Potěšte své přátele milující pivo lahodným asijským hanger steakem s omáčkou s redukovaným pivem. Snadný recept, který si zaslouží radost, pro každou příležitost.
Příprava steaku
Smíchejte sušenou pažitku, sušený česnek, sušený zázvor, sůl a pepř. Těsně před grilováním vetřete směs na steak. Předehřejte gril.
Příprava omáčky
Rozehřejte olej v těžké pánvi na nízkou teplotu. Přidejte šalotku, česnek a zázvor; smažte, dokud není šalotka průsvitná. Přidejte pivo a restujte, redukujte omáčku na 1/4 šálku. Přidejte hořčici a smetanu; vmíchejte máslo na dochucení omáčky.
Grilování
Grilujte steak na mírném ohni na požadované propečení. Steak vyjměte z grilu a nechte 5 minut odpočinout. Steak nakrájejte přes vlákno na jemné plátky.
Servírování
Podávejte s omáčkou s redukovaným pivem.