Recepty, tipy a návody

Filtrace

Základem přípravy steaku je kvalitní vyzrálé maso

Kvalitu masa ovlivňuje také jeho opracování. A to stejnou měrou jako stav a zdraví zvířete.

Naši řezníci skvěle zvládají celý proces, od porážky, zrání až po balení. Díky tomu již několik let produkujeme ze skotu z českých farem špičkové vyzrálé maso na steaky, za které jsme získali několik ocenění.

Dodáváme ho do supermarketů i do prestižních restaurací.

Kde ho koupím

...za rozumnou cenu.

Jaké maso vybrat na steak?

Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.

Zobrazit tipy

Kvalitní maso na steaky
nepotřebuje dochucovadla

Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev

Snadná příprava steaku