26/04/2020
Marinujte špičkový steak z nízkého roštěnce s touto rychlou a snadnou marinádou s bylinkami a poté ho grilujte k dokonalosti.
Příprava
Pro přípravu marinády kombinujte sušenou hořčici, majoránku, oregano a bazalku. Pomalu přidejte vývar za stálého míchání, abyste se vyhnuli hrudkovatění. Přidejte vinný ocet, olej a Worcesterovou omáčku.
Marinování
Vložte steaky z nízkého roštěnce do uzavíratelného sáčku; nalijte marinádu na steaky. Marinujte 2 až 3 hodiny. Je vhodné sáčky v polovině času otočit, aby se marináda pěkně nasála.
Grilování
Vyndejte steaky z marinády a grilujte steaky na požadovaný stupeň propečení ideálně s využitím vpichového teploměru.
Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.
Zobrazit tipyProč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.
Snadná příprava steaku