26/04/2020
Pro neuvěřitelnou chuť je potřeba jen několik jednoduchých ingrediencí. Udělejte si tento snadný dušený farmářský steak s opečenými bramborami na rozmarýnu a paprikou jako vydatné a uklidňující jídlo.
Pečení brambor a papriky
Předehřejte troubu na 200 °C. Ve střední míse smíchejte brambory, olivový olej, rozmarýn, sůl a pepř. Pečte na plechu po dobu 20 minut. Promíchejte s červenou paprikou a pečte dalších 10–15 minut.
Opékání
Rozehřejte nepřilnavou pánev na mírném ohni, dokud není horká. Opečte steaky na požadované propečení. Vyjměte z tepla a nechte steaky 5 minut odpočinout v alobau nebo troubě.
Servírování
Podávejte s pečenými bramborami a paprikou.
Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.
Zobrazit tipyProč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.
Snadná příprava steaku