10 tipů jak nezkazit steak pro začátečníky
Pokud se pouštíte do přípravy steaku poprvé, přečtěte si 10 základních pravidel, která jsou potřeba dodržet.
Kvalitu masa ovlivňuje také jeho opracování. A to stejnou měrou jako stav a zdraví zvířete.
Naši řezníci skvěle zvládají celý proces, od porážky, zrání až po balení. Díky tomu již několik let produkujeme ze skotu z českých farem špičkové vyzrálé maso na steaky, za které jsme získali několik ocenění.
Dodáváme ho do supermarketů i do prestižních restaurací.
Proč jsou steaky vysoké? Jak je to s tukem a co zjistíte z etikety na obalu? Několik tipů, aby váš příští steak nebyl tuhý jako podešev.
Zobrazit tipySteaky z našeho vyzrálého masa chutnají skvěle samy o sobě. Nepotřebují víc než sůl a pepř.
Snadná příprava steaku